4_Mainbanner-McGregor5.jpg

Doniger Fashion Group B.V. als werkgever

Je bent gedreven, talentvol en je wordt aangesproken door de ondernemerscultuur die kenmerkend is voor ons bedrijf. De leden van onze Board  zijn dicht betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. De beslissingslijnen zijn daardoor kort en belangrijke beslissingen kunnen ‘on the spot’ genomen worden indien de situatie daar om vraagt. Deze slagvaardigheid zorgt voor een bijzondere dynamiek en maakt dat we in een betere positie zijn om in te spelen op de huidige, grote veranderingen in de internationale modemarkt.

Zowel in onze winkels als op onze hoofdkantoren zijn we voortdurend op zoek naar ervaren, talentvolle medewerkers die ons kunnen helpen het succes van onze merken verder uit te bouwen. We hebben uitdagingen in verschillende vakgebieden, zowel voor servicegerichte verkooptalenten en creatieve designers, alsook voor innovatieve IT-ers, online specialisten en ambitieuze stagiaires.

Indien bovenstaande je aanspreekt dan nodigen we je graag uit om te kijken naar onze vacatures en carrièremogelijkheden of geef je op voor onze job alerts.